Оберіть місто:

Робочий час:
24/7
Контактні телефони:

Відеодіагностика засмічень

Відеодіагностика засмічень

Наші роботи

Технології

14 July 2019

Час на читання:

~ 11 хвилин

Засмічення каналізаційної системи

Засмічення каналізаційної системи будинку або квартири — вкрай неприємне явище, яке зазвичай настає раптово. Раптово, але не випадково. Взагалі, все в цьому світі відбувається не випадково та має свої причини. В даному випадку, каналізаційна система — досить складна в обслуговуванні система, яка, тим не менш,потребує регулярного обслуговування.

Власне, засмічення — процес, при якому в труби каналізаційної системи ззовні потрапляють об’єкти, які скупчуються, застряють і перекривають нормальний потік води в системі. Найпростіший спосіб визначити засмічення, наприклад, для кухні — просто відкрити воду. Якщо вода зливається повільніше, ніж прибуває, то це вже ознака засмічення в кухонній системі каналізації.

Основна причина виходу з ладу каналізаційної системи — банальні засмічення, які, за ступенем важкості, можна поділити на прості і складні випадки. У простих випадках усунути засмічення можна самому, не вдаючись до будь-чиєї допомоги. Найчастіше це засмічення кухонного сифона, де періодично накопичуються органічні і інші відкладення.  В цьому випадку не потрібно бути сантехніком, щоб розібрати конструкцію сифона, промити його і зібрати назад. Результат нормальної роботи — швидкий злив води в раковині, а також почуття гордості за добре виконану роботу.

14 July 2019

Час на читання:

~ 11 хвилин

Зв'яжіться з нами

Дізнайтеся про новини та акції першими!

Схожі статті

Корисні статті
Як пробити сильне засмічення в трубі?
Чим і як пробити раковину?
Відповіді на питання, як прочистити каналізаційну трубу?
Чим і як швидше пробити каналізацію?